Alu ulazna vrata

Alu vrata su idealno rešenje za poslopvne zgrade, ali i za stambene objekte. Kao i prozori vrata se izrađuju od sistema profila sa termo mostom i bez prekinutog termo mosta.

Sistemi sa prekinutim termo mostrom koriste se na objektima koji zahtevaju visoku toplotnu izolaciju.

Sistemi bez prekinutog termo mosta koriste se uglavnom za izradu unutrašnjih elemenata, kao i za tipove objekata gde termoizolacija profila nije bitna karakteristika.

Sama konstrukcija masivnog ALU profila daje čvrstinu i izdržljivost vrata. Vrata se odlikuju dugotrajnošću, čuvaju svoj izgled, dihtuju savršeno i otvaraju se i zatvaraju istom lakoćom kao i prvog dana. Sigurnosne brave, specijalni okovi i stakla mogu dodatno povećati nivo sigurnosti i zaštitu od buke.

Mogu biti jednokrilna, dvokrilna, višekrilna i sa nadsvetlom. Mogu biti izrađena i po Vašem dizajnu. Raspored stakala, vrste stakala, kombinacije ispune i stakla pružaju neograničene mogućnosti u izradi koje će ispuniti Vaše najviše zahteve.

Sistemi ulaznih vrata od panela su idealno rešenje za najrazličitije situacije ugradnje. Možete pogledati širok spektar ukrasnih panela koje vam nudimo.

 

Odaberite model vrata koja Vas zanima i pošaljite upit za cenu

Odaberite model vrata koja Vas zanima i pošaljite upit za cenu

Popunite online formular, unesite model vrata (npr. M004) i pošaljite. Odgovorićemo Vam u što kraćem roku.

Please wait...